Убедителният лидер в Серия А Интер победи драматично с 2:1 при гостуването си

...
Убедителният лидер в Серия А Интер победи драматично с 2:1 при гостуването си
Коментари Харесай

Гол в последните секунди донесе обрат за Интер

Убедителният водач в Серия А Интер победи трагично с 2:1 при гостуването си на Удинезе в мач от 31-вия кръг на италианския хайлайф. Лазар Самарджич откри за " фриуланите " в 40-ата минута, а Хакан Чалханоолу изравни за Интер в 55-ата минута от дузпа.

Резервата Давиде Фратези пък донесе цялостния поврат за гостите в петата минута на даденото от съдията продължение на постоянното време, предава Спортал. 

" Нерадзурите " имаха цялостно предимство през целия мач във всички съставни елементи на играта, като справедливо се поздравиха с поредна победа, с която отборът си върна 14-те точки преднина на върха пред градския съперник Милан при седем оставащи кръга. Тимът на Симоне Индзаги продължи и необикновено сполучливата си серия в шампионата, като няма загуба в 27 поредни мача, от които завоюва към този момент цели 23. Интер постигна и различен връх, като се трансформира в първия тим в историята на Серия А, който се разписва най-малко един път в първите си 31 мача от сезона.

С триумфа си през днешния ден водачът може да стане първенец тъкмо против огромния съперник , като " Дерби каузи Мадонина " ще бъде в по-следващия кръг.  пък се бори, само че остава в здрава борба за оцеляването си, като е три следващи мача без победа и е единствено на две точки от рисковата зона. В предходната среща сред двата отбора  спечели с безапелационното 4:0.  като хазаин съблюдава традицията да затруднява противника си, като преди този мач в последните пет срещи у дома в три случая не бе изгубил от " нерадзурите ".
   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР